Skal de have lov til at formøble vores penge?

Meget kan man sige om de folkvalgte – og meget er blevet sagt! – men det virker for indeværende til, at der bliver brugt rigtig mange af de skatteydende borgeres kroner til formål, der intet har med de folkevalgte og andre med tilknytning til statsvæsenet i øvrigt at gøre.

Her er man naturligvis nødt til at sige Brixtofte, men i nyere tid er det umuligt ikke også at sige: Lars Løkke Rasmussen, der måtte betale 256 kr. (!) tilbage for køb af smøger, vin, mm., og for at få oprullet sagen om misbruget af borgernes penge, blev der holdt møder i Venstre for 10.000 kr, hvilke de naturligvis også betaler tilbage – men alligevel!

Der er så mange tilfælde etfterhånden. De viser, hvordan folk med adgang og administrativ forvaltningsmuligheder til og med mine og dine penge ikke kan styre dette ansvar – statens store svaghed er, at det er ganske almindelige, svage og let til den mørke side forfaldende mennesker, der styrer den.

Det er derfor vi får den megen offentlige formøbling af vores alle sammens penge, og så må man stille spørgsmålet, om ikke det er på tide, at en ny “Glistrup” (anno 1972-72 vel og mærke, vi snakker ikke udlændingepolitik), kommer frem og med retorisk tæft forklarer danskerne, hvordan deres penge bliver brugt på ting, der ingen begrundelse har.

Seneste eksempel er, at formanden for Homo-OL 2009 har formøblet skatteydernes penge væk. Uffe Elbæk vælger at tage til bryllup i USA for vores alle sammens skattekroner – fuldstændigt uforsvarligt!

Formår man ikke at leve op til det politiske ansvar, der følger med at være folkevalgt politiker, så er man vel ikke “god nok”. Her tænker jeg hverken nypuritansk eller i forhold til, om politikerne skal være idoler for resten af befolkningen – helgener så at sige -, nej, det drejer sig slet og ret om, at penge en masse formøbles væk uden validt grundlag.

Ønsker man en reception i forbindelse med sin runde fødselsdag, må det naturligvis være for egen regning, ligesom for alle os andre! Vil man til USA og er det ikke statsrelevant udenrigspolitisk, må det være for egen regning. Dét kunne en Glistrup fortælle os nu, for det tyder det på, at mange danskere har brug for en sådan opsang. (Med fare for at lyde som én fra Jehovas Vidner): Vågn Op!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: